Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά ποιος είναι ο ταβερνιάρης και ποιος είναι προπονητής;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

«Συμφωνία Μπενφίκα-Σεμέδο για 2+1 χρόνια» – Διαψεύδουν οι εμπλεκόμενοι

Πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός υποστήριξε ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού αποδέχτηκε την πρόταση των «αετών» της Λισαβόνας.

«Συμφωνία Μπενφίκα-Σεμέδο για 2+1 χρόνια» – Διαψεύδουν οι εμπλεκόμενοι | to10.gr

Για συμφωνία της Μπενφίκα με τον Ρούμπεν Σεμέδο κάνει λόγο ο πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός Sport TV. Το ρεπορτάζ του καναλιού υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος στόπερ αποδέχτηκε πρόταση για συνεργασία διάρκειας 2+1 χρόνων. Όμως, το ίδιο ρεπορτάζ δεν ασχολήθηκε με μία βασική λεπτομέρεια, τη γνώμη του Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σεμέδο δεν είναι ελεύθερος και δεν διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, για να έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με τη Μπενφίκα. Επομένως, η δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας θα χρειαζόταν άδεια για να προσεγγίσει τον Σεμέδο.

Σαφώς, ο νέος προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, έχει εξαιρετική άποψη για τα προσόντα του Σεμέδο. Όμως, από τα εγκώμια μέχρι μία κλεισμένη συμφωνία, η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη…

Εν τέλει, το deal δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά… Ο Σεμέδο δήλωσε έκπληξη στον περίγυρο του για το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διευκρινίζουν ότι δεν έχουν τίποτα επίσημο από τη Μπενφίκα, ενώ ούτε και από τους Πορτογάλους προκύπτει κάτι.

Άλλη μία σημαντική παράμετρος στην υπόθεση είναι ότι η Μπενφίκα ενδιαφέρεται (ανεπίσημα) για τον Σεμέδο και θα του πρότεινε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Σίγουρα, δεν θα ξόδευε ένα σεβαστό ποσό για να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό και να τον «δέσει» μόνο για 2+1 χρόνια.