Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα 1-0

Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα 1-0

Μετά από 154 ημέρες η Μπαρτσελόνα γνώρισε την πρώτη της ήττα. Γι' αυτό είναι υπεύθυνος ο Όσκαρ Μελέντο της Εσπανιόλς, ο οποίος με δικό του γκολ στο 88' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο πρώτο ματς κόντρα στους μπλαουγκράνα για το Copa Del Rey.

Αήττητο ήταν και πάει για την Μπαρτσελόνα, η οποία γνώρισε την πρώτη ήττα της χρονιάς στο εκτός έδρας ματς από την Εσπανιόλ με σκορ 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για το Copa Del Rey.

To παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο και την κατοχή της μπάλας την περισσότερη ώρα της αναμέτρησης. Όμως, δεν μπορούσαν με κανένα τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να πάρουν το προβάδισμα ήταν στο 62′ όταν ο Λιονέλ Μέσι εκτέλεσε πέναλτι, αλλά, ο Ντιέγκο Λόπες έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν για την εστία του. Κάπου εκεί η Εσπανιόλ έδειχνε να το πιστεύει ολοένα και περισσότερο ότι μπορούσε να πάρει κάτι (πολύ) καλό από το ματς.

Και έτσι έγινε όταν στο 88′ ο Όσκαρ Μολέντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των μπλαουγκράνα, κάνοντας το 1-0 για την Εσπανιόλ, που εν τέλει πήρε τη νίκη. Η ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα γίνει στο Καμπ Νου θα πραγματοποιηθεί στις 25 του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ