Τσέλσι – Νόριτς 1-1

Τσέλσι – Νόριτς 1-1

Στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Τσέλσι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν τη νίκη και παράλληλα τη πρόκριση με 5-3 κόντρα στη Νόριτς στο FA Cup. Η κανονική διάρκεια του ματς έληξε 1-1. Στην παράταση Μοράτα και Πέδρο αποβλήθηκαν.

Με τη ψυχή στο στόμα πέρασε στην επόμενη φάση του FA Cup η Τσέλσι με τους Μπλε να επικρατούν εντός έδρας στα πέναλτι της Νόριτς με 5-3 με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 94′.

Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πίεζαν για να σημειώσουν κάποιο γκολ, όμως, αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν μιας και η Νόριτς είχε κλειστεί σωστά.

Παρόλα αυτά οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με τον Μπατσουαγί. Όλα έδειχναν πως η Τσέλσι θα έπαιρνε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση απέναντι στη Νόριτς μέχρι που ήρθε ο Λιούις και με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 94′.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί τα νεύρα ήταν πολλά για τους παίκτες της Τσέλσι που έμεινε με εννιά ποδοσφαιριστές, λόγω των αποβολών του Πέδρο (117′) και Μοράτα (120′). Έτσι, η αναμέτρηση πήγε στα πέναλτι. Εκεί πιο τυχερή και πιο εύστοχη ήταν η Τσέλσι που νίκησε με 5-3. Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ο Νέλσον Μορέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ