Βέρνμπλουμ : «Πάντα ονειρευόμουν την επιστροφή μου στην Γκέτεμποργκ» (vid)

Βέρνμπλουμ : «Πάντα ονειρευόμουν την επιστροφή μου στην Γκέτεμποργκ» (vid)

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γκέτεμποργκ δείχνοντας χαρούμενος που επέστρεψε στην Σουηδία.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της Γκέτεμποργκ, όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός άσος επιστρέφει στην πατρίδα του, μετά από 11 χρόνια και ένα μεγάλο πέρασμα σε Ολλανδία, Ρωσία και Ελλάδα.

Μάλιστα, ο 34χρονος χαφ έκανες τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του σουηδικού συλλόγου, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στην πατρίδα του. Ταυτόχρονα, ο έμπειρος μέσος έδειξε ότι δεν επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του αλλά να την αναγεννήσει.

Αναλυτικά, είπε: «Είναι τόσο ωραίο να επιστρέφεις εδώ, όπου άρχισαν όλα. Είναι πολύ ωραίο που θα είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από την ημέρα που ήμουν και πάλι εδώ, αλλά πάντα ονειρευόμουν την επιστροφή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα λύθηκαν και τώρα με ενδιαφέρει να μπω στο πρόγραμμα της ομάδας και να τη βοηθήσω στα παιχνίδια που έχουμε, να πάρουμε νίκες!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ