Ο Στραματσόνι πίεσε τον Μπρούνο Φερνάντες να… παντρευτεί

Ο Στραματσόνι πίεσε τον Μπρούνο Φερνάντες να… παντρευτεί

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν ο άνθρωπος που πίεζε τον Μπρούνο Φερνάντες να παντρευτεί, κατά την κοινή τους θητεία στην Ουντινέζε.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι ένα αρκετά γνωστό πρόσωπο στην Ελλάδα, ύστερα από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό. Ο 44χρονος προπονητής έμεινε για ένα χρόνο στον «πράσινο» πάγκο, με την πορεία του να μην θεωρείται επιτυχημένη, παρά το παρελθόν που είχε.

Πριν το «τριφύλλι» είχε προπονήσει τις Ίντερ και Ουντινέζε, με την δεύτερη, να του προσφέρει μία κοινή πορεία με τον Μπρούνο Φερνάντες. Οι δυο τους, ωστόσο, έχουν μία εξωγηπεδική ιστορία να θυμούνται. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον γάμου του Πορτογάλου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως δήλωσε ο Στραματσόνι στο «Sky Sports», το νέο απόκτημα των «μπέμπηδων» είχε σχέση με την τωρινή σύζυγό του και ο προπονητής του, τού έλεγε να την παντρευτεί αν την αγαπάει. Μάλιστα δεν σταμάτησε να του το αναφέρει λεπτό και τελικά, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο, ο Φερνάντες αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μαζί με αυτό το σκηνικό, ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού, ανέφερε ότι είχε καταλάβει πόσο ταλέντο έχει ο διεθνής μεσοεπιθετικός ενώ τόνισε ότι ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας τότε. Βέβαια, δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε μία τόσο μεγάλη μεταγραφή και θα είχε καθιερωθεί τόσο γρήγορα. Να θυμίσουμε ότι, στον ένα χρόνο παρουσίας του Στραματσόνι, ο Μπρόυνο σκόραρε τέσσερα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 34 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ