«Στη λίστα της Γαλατάσαραϊ ο Κασάμι»

«Στη λίστα της Γαλατάσαραϊ ο Κασάμι»

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα.

Στη μεταγραφική λίστα της Γαλατάσαραϊ φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού που έμεινε ελεύθερος από τη Σιόν, είναι μία από τις λύσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ.

«Συνεχίζεται η αναζήτηση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι να προστίθεται στη μεταγραφική λίστα της Γαλατάσαραϊ. Για την περίπτωσή του Ελβετού μέσου, ωστόσο, ενδιαφέρονται επίσης οι Βαλένθια και Νις, ενώ μάνατζερ του πρώην άσου του Ολυμπιακού είναι ο Ζόρζε Μέντες. Η Γαλατά έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Πορτογάλο ατζέντη, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Φαλκάο», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στην Τουρκία.

Την περσινή σεζόν ο Κασάμι πραγματοποίησε 39 συμμετοχές με τα χρώματα της Σιόν, έχοντας 15 γκολ και 4 ασίστ σε 3.234 λεπτά συμμετοχής. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε συνολικά σε 66 ματς, έχοντας 9 γκολ και 9 ασίστ σε 4.623 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κασάμι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Ελβετία έμεινε ελεύθερος και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ηδη αρκετές ομάδες από το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, με τη Γαλατά να είναι μία από αυτές, όπως γράφουν στη γειτονική χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ