«Υπέροχα νέα για Άντερλεχτ, μπορεί να απαλλαγεί από τον Βράνιες»

«Υπέροχα νέα για Άντερλεχτ, μπορεί να απαλλαγεί από τον Βράνιες»

Στο Βέλγιο πανηγυρίζουν για την επικείμενη πώληση του Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη.

Χαρές και πανηγύρια στο Βέλγιο! Ο Μάριος Οικονόμου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη και στις Βρυξέλλες ελπίζουν πως η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες.

Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Βόσνιου, αλλά και να αποκομίσει κάποιο κέρδος. Στο Βέλγιο θεωρούν ιδανική την ευκαιρία και ευελπιστούν οι «κιτρινόμαυροι» να χτυπήσουν την πόρτα των «μωβ».

Πάντως, όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Βράνιες μόνο αν αφεθεί ελεύθερος από την Άντερλεχτ.

Δημοσίευμα του voetbal24.be έχει τίτλο: «Η Άντερλεχτ παίρνει υπέροχα νέα και μπορεί να ολοκληρώσει μία μεταφορά ονείρου» και συνεχίζουν οι Βέλγοι: «Η Άντερλεχτ πρόκειται να ολοκληρώσει μία μεταφορά-όνειρο. Ο σύλλογος των Βρυξελλών θα μπορούσε τελικά να απαλλαγεί από τον Όγκνιεν Βράνιες.

Η Αντερλεχτ προσπαθεί να απαλλαγεί από τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος εξακολουθεί να είναι από τους παίκτες με τις μεγαλύτερες αποδοχές στο κλαμπ εδώ και λίγο καιρό. Μέχρι στιγμή ωστόσο δεν τα έχει καταφέρει. Τώρα όμως μπορεί αυτό να αλλάξει. Η ΑΕΚ πρόκειται να πουλήσει τον Μάριο Οικονόμου στην Κοπεγχάγη. Για να τον αντικαταστήσει η ΑΕΚ στοχεύει τα… βέλη της περισσότερο από ποτέ στον Βράνιες, με τους Έλληνες να θέλουν να τον φέρουν πίσω το συντομότερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ