Λόβρεν : «Εχω αποδείξει την αξία μου»

Λόβρεν : «Εχω αποδείξει την αξία μου»

Ο Ντέγιαν Λόβρεν μίλησε για την αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ και τόνισε πως στενοχωρήθηκε που έφυγε, αλλά και ότι έχει αποδείξει την αξία του.

Στη Ρωσία με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέγιαν Λόβρεν, καθώς οι πρωταθλητές Ρωσίας απέκτησαν τον Κροάτη σέντερ μπακ από τη Λίβερπουλ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 31 ετών άσος, ο οποίος μετακόμισε στο Ανφιλντ το 2014, προερχόμενος από τη Σαουθάμπτον, «έγραψε» συνολικά 185 συμμετοχές και οκτώ γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων», με τους οποίους πανηγύρισε την περίοδο 2018-19 την κατάκτηση του Champions League και την παρελθούσα σεζόν τον τίτλο στην Premier League.

«Εχω αποδείξει την αξία μου. Είμαι βέβαια λυπημένος που έφυγα από τη Λίβερπουλ, αλλά η Ζενίτ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα», δήλωσε σχετικά ο Κροάτης στόπερ.

Στη διάρκεια της περιόδου 2019-20, ωστόσο, ο Λόβρεν περιορίστηκε σε μόλις 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ προτιμούσε να χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμεζ. Ο Λόβρεν μετράει 57 συμμετοχές (και τρία γκολ) στην εθνική Κροατίας, με την οποία έφτασε έως τον τελικό στο Μουντιάλ του 2018, όπου ηττήθηκε 4-2 από τη Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ