Φενέρμπαχτσε : Ολοκληρώθηκε πρόωρα ο δανεισμός του Γκάρι Ροντρίγκες

Φενέρμπαχτσε : Ολοκληρώθηκε πρόωρα ο δανεισμός του Γκάρι Ροντρίγκες

Η Φενέρμπαχτσε τερμάτισε πρόωρα τον δανεισμό του Γκάρι Ροντρίγκες από την Αλ Ιτιχάντ, κάτι που σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος, εφόσον αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του ο Ολυμπιακός.

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία της με τον Γκάρι Ροντρίγκες και να τερματίζει τον δανεισμό του από την Αλ Ιτιχάντ. Ο 30χρονος εξτρέμ που αποτελεί βασικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Εμρέ Μπουλούτ, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Εξάλλου και ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμούσε να μείνει και ήθελε να αποχωρήσει, με τις δυο πλευρές να τα βρίσκουν για τη λύση της συνεργασίας τους. Πλέον ο παίκτης επιστρέφει και πάλι στην Αλ Ιτιχάντ, με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον επαφές μόνο με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση η Φενέρμπαχτσε τέθηκε εκτός μάχης και διευκόλυνε τον… δρόμο για τους ερυθρόλευκους, εφόσον φυσικά συνεχίσουν να ασχολούνται με την περίπτωση του. Όλα εξαρτώνται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ αν συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες τότε ο Ολυμπιακός θα έχει να κάνει μόνο με την Αλ Ιτιχάντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ