«Η Μπενφίκα θέλει 10 εκατ. ευρώ για Τααράμπτ»

«Η Μπενφίκα θέλει 10 εκατ. ευρώ για Τααράμπτ»

Ο Αντέλ Τααράμπτ είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όμως σύμφωνα με την A' Bola η Μπενφίκα δεν τον παραχωρεί για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Αντέλ Τααράμπτ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες μέρες ιταλικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το «Tuttomercato», οι ερυθρόλευκοι δίνουν «μάχη» για να τον κάνουν δικό τους μαζί με τις Σαμπντόρια, Ζενίτ και Φιορεντίνα, όμως η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Αυτό αναφέρει και η «A’ Bola» σε σημερινό δημοσίευμα της και επικαλούμενη την ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato», αφού η Μπενφίκα για να πουλήσει τον Μαροκινό μέσο ζητάει πολλά χρήματα.

Ειδικότερα, οι αετοί της Λισαβόνας, οι οποίοι σε λίγες μέρες θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θέλουν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Τααράμπτ, ποσό που δείχνει απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα έως το 2022, ενώ δεν «καίγεται» ιδιαίτερα να αποχωρήσει από την ομάδα της Λισαβόνας..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ