Χρήστος Αθανασόπουλος : Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής σε ομάδα της Αλβανίας

Χρήστος Αθανασόπουλος : Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής σε ομάδα της Αλβανίας

Είναι γεγονός! Ο Χρήστος Αθανασόπουλος είναι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα υπογράφει σε ομάδα της Αλβανίας.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει ποδοσφαιριστές από την Αλβανία να αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως, το αντίθετο δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι χθες. Ο Χρήστος Αθανασόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο αλβανικό πρωτάθλημα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λουφτετάρι.

https://twitter.com/AFAplayeragency/status/955031105824022528

Ο 35χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε ως ελεύθερος, με τον μάνατζέρ του, Στέλιο Βραδέλη να ανακοινώνει τη μεταγραφή μέσω Facebook.

Η αλβανική ομάδα από το Αργυρόκαστρο αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της γείτονος χώρας. Τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Μέσω Facebook η Λουφτετάρι ανακοίνωσε και εκείνη την απόκτηση του Έλληνα πορτιέρο.

Ο Αθανασόπουλος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα των Τρικάλων μετρώντας μόλις μία συμμετοχή τη φετινή σεζόν. Ο γεννημένος στα Γιάννινα γκολκίπερ αποτελεί εμβληματική παρουσία στις μικρότερες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, έχει υπερασπιστεί τις εστίες των Ηρακλή Ψαχνών, Παναιγιάλειου, Καλλιθέας, Πατραϊκού, Παναχαϊκής, Αναγέννησης Άρτας και Πανηλειακού. Συνολικά έχει αγωνιστεί 158 φορές στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ