Σίβασπορ : Μια ανάσα από τον Ρομπίνιο

Σίβασπορ : Μια ανάσα από τον Ρομπίνιο

Προ των πυλών της Σίβασπορ είναι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές διαπραγματεύσεις και η υπογραφή του συμβολαίου.

Η Σίβασπορ είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει μια τεράστια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος από τη Σεβάστεια είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ρομπίνιο!

O 33χρονος Βραζιλιάνος στην παρούσα φάση είναι ελεύθερος, συνεπώς δεν θα δαπανηθούν χρήματα για την απόκτησή του από τους Τούρκους. Να αναφέρουμε, ότι μπορεί να πάρει τη μεταγραφή στον τουρκικό σύλλογο παρόλο που είχε καταδικαστεί σε εννέα χρόνια φυλακή στα τέλη του Νοέμβρη!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, ο Ρομπίνιο αναμένεται αύριο στην Τουρκία για τις τελικές διαπραγματεύσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.

https://twitter.com/SivassporKulubu/status/955373522502717440

Ο Ρομπίνιο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν και η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βραζιλιάνος ακραίος φορ μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο, από την οποία αποχώρησε και τυπικά ως ελεύθερος την 1η Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ