«Ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δίνει 5 εκατ. ευρώ για τον Ενκουντού»

«Ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δίνει 5 εκατ. ευρώ για τον Ενκουντού»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, ομάδα από την Σαουδική Αραβία προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Ενκουντού.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση εξτρέμ και όπως διαβάσατε από to10.gr το πρωί της Πέμπτης (17/9), έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην Μπεσίκτας για τον Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού. Ο 25χρονος Γάλλος αποτελεί την πρώτη επιλογή για το άκρο της «ερυθρόλευκης» μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει αυτά που αναζητά, με τον ίδιο να επιθυμεί την αποχώρηση του από την Τουρκία.

Η περίπτωσή του πάντως δεν είναι καθόλου εύκολη, με τα δημοσιεύματα στην Τουρκία το μεσημέρι του Σαββάτου να αναφέρουν ότι ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ. «Υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τον Ενκουντού. Μία από αυτές είναι από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία προσφέρει 5 εκατ. ευρώ. Η Μπεσίκτας διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, γεγονός που σημαίνει ότι από τα χρήματα που θα πάρει, θα πρέπει να δώσει τα μισά στην Τότεναμ, στην οποία άνηκε ο Γάλλος πριν μετακομίσει στην Τουρκία», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα.

Αν αληθεύουν τα ρεπορτάζ των Τούρκων και υπάρχει ομάδα που δίνει 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ενκουντού, η υπόθεση του 25χρονου εξτρέμ δυσκολεύει πάρα πολύ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Γάλλος με την Μπεσίκτας είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2023, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της τούρκικης ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Ενκουντού αγωνίζεται σταθερά σε υψηλό επίπεδο ξεκινώντας από την Νάντ στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για να πάρει μεταγραφή στη Μασέιγ με την οποία «έλαμψε», αναγκάζοντας τον Ποκετίνο να τον πληρώσει 11 εκατ. Ευρώ για τον πάρει στην Τότεναμ. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο Ενκουντού στην Τότεναμ, συνεχίζοντας δανεικός σε Μπέρνλι και Μονακό έως ότου το περασμένο καλοκαίρι αποκτηθεί από την Μπεσίκτας. Πέρσι αγωνίστηκε σε 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τους Αετούς, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ