«Ο Ενκουντού θέλει Ολυμπιακό όχι Σαουδική Αραβία – Εφτασε επίσημη πρόταση»

«Ο Ενκουντού θέλει Ολυμπιακό όχι Σαουδική Αραβία – Εφτασε επίσημη πρόταση»

H Μπεσίκτας δέχθηκε πρόταση 5 εκατ. ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ο Ενκουντού θέλει να μείνει στην Ευρώπη και προτιμάει την προοπτική του Ολυμπιακού.

Επίσημη πρόταση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού έκανε ομάδα από την Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, με τα δημοσιεύματα όμως να τονίζουν ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προτιμάει τον Ολυμπιακό!

Ο 25χρονος δεν «ψήνεται» να αγωνιστεί στην Σαουδική Αραβία, αφού όπως γράφουν οι Τούρκοι, θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μάλιστα βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αφού υπάρχει και το δέλεαρ του Champions League.

«Η Μπεσίκτας δέχθηκε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ο Γάλλος εξτρέμ δεν δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ο Ενκουντού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και προτιμάει την προοπτική του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν στο Champions League, γεγονός που δελεάζει τον 25χρονο μεσοεπιθετικό», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Παράλληλα, τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού, ενώ επισημαίνουν ότι η Μπεσίκτας διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του Γάλλου, με το άλλο 50% να ανήκει στην Τότεναμ. Με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας πραγματοποίησε πέρσι 32 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ. Εχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, ωστόσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μπεσίκτας, με τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Γάλλο εξτρέμ και να δίνει μάχη για την απόκτησή του.

Ο Ενκουντού αγωνίζεται σταθερά σε υψηλό επίπεδο ξεκινώντας από την Νάντ στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για να πάρει μεταγραφή στη Μασέιγ με την οποία «έλαμψε», αναγκάζοντας τον Ποκετίνο να τον πληρώσει 11 εκατ. Ευρώ για τον πάρει στην Τότεναμ. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο Ενκουντού στην Τότεναμ, συνεχίζοντας δανεικός σε Μπέρνλι και Μονακό έως ότου το περασμένο καλοκαίρι αποκτηθεί από την Μπεσίκτας. Πέρσι αγωνίστηκε σε 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τους Αετούς, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ