«Μικρή η διαφορά Ολυμπιακού – Ρίο Άβε για τον Ρέις»

«Μικρή η διαφορά Ολυμπιακού – Ρίο Άβε για τον Ρέις»

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αναφέρεται στις εξελίξεις για τον 25χρονο αριστερό μπακ.

Ο Πέδρο Μάρτινς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ματέους Ρέις από τη Ρίο Άβε για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, όπως είχε αποκαλύψει το «10». Έκτοτε, η υπόθεση έχει περάσει από πολλούς κύκλους συνομιλιών, με την πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola» να καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις στο φύλλο της Πέμπτης (24/9).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων εντάθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα. Η Πόρτο έχει εμπλακεί στη διεκδίκηση του Ρέις, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον Βραζιλιάνο μπακ. Ωστόσο, ακόμα παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό.

Η «A Bola» υποστηρίζει ότι η Ρίο Άβε αξιώνει 3 εκατομμύρια ευρώ, για να συναινέσει στη μεταγραφή του Ρέις. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και διαμηνύει ότι δεν θα πληρώσει περισσότερα. Το χάσμα ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν φαίνεται ικανό να «χαλάσει» το deal.

Οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Ρίο Άβε θα συνεχιστούν, αφού ο Ματέους Ρέις αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Προς το παρόν, ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με την ομάδα του για το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, για τον γ’ προκριματικό του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ