Τη γλίτωσε ο Χατσερίντι, ανακούφιση σε ΠΑΟΚ

Τη γλίτωσε ο Χατσερίντι, ανακούφιση σε ΠΑΟΚ

Ο Γεβγέν Χατσερίντι που τραυματίστηκε σε φιλική αναμέτρηση της ομάδας του, παρά τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και στον ΠΑΟΚ ξεφυσούν από ανακούφιση.

Η εικόνα του Χατσερίντι να σφαδάζει στο χορτάρι πιάνοντας το γόνατό του στο 7’ και το γεγονός πως έγινε αλλαγή στο 11’ λόγω έντονων ενοχλήσεων κατά τη φιλική αναμέτρηση  της Ντιναμό Κιέβου κόντρα στην Στουρμ Γκρατς, σίγουρα θορύβησαν την ομάδα του όσο και τον ΠΑΟΚ που τον έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο.

Όμως πληροφορίες από την Ουκρανία αναφέρουν πως η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ των Ουκρανών είναι καθησυχαστική καθώς δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί κάποιος σύνδεσμος. Ακριβής εικόνα της κατάστασης όμως θα υπάρχει αύριο, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός.

Καλά νέα και για τον Δικέφαλο του Βορρά, που έχει σαν πρώτη επιλογή ενίσχυσης στα στόπερ τον 30χρονο αμυντικό και πιθανός σοβαρός τραυματισμός του θα σήμανε επανασχεδιασμό της μεταγραφικής στρατηγικής, με τις διαθέσιμες μέρες να λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ