«Στη διεκδίκηση του Ζουνγκού ο Ολυμπιακός» (vid)

«Στη διεκδίκηση του Ζουνγκού ο Ολυμπιακός» (vid)

Ξένη ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους για τον Νοτιοαφρικανό χαφ της Αμιένς, Μπονγκανί Ζουνγκού.

Η γαλλική αγορά έχει αποδειχτεί προσοδοφόρα για τον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι επιμένει σε αυτή… Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει η αγγλική έκδοση της Goal.com. Η οποία υποστηρίζει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας συγκαταλέγεται μεταξύ των ενδιαφερόμενων για τον 27χρονο Νοτιοαφρικανό χαφ, Μπονγκανί Ζουνγκού.

Ο Ζουνγκού ανήκει στη γαλλική Αμιένς η οποία φέτος θα πάρει μέρος στη Ligue 2. Όμως, ο Ζουνγκού δεν θέλει να «κατέβει» επίπεδο και πιέζει για μεταγραφή. Πριν λίγες μέρες παραλίγο να κλείσει στη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά η μεταγραφή «χάλασε» την τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του στη διεκδίκηση του Ζουνγκού, αφού σύμφωνα με τη Goal.com, η Στρασμπούργκ και η Θέλτα επίσης ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή. Η Αμιένς παραχωρεί τον Νοτιοαφρικανό μέσο, αλλά έχει υψηλές απαιτήσεις, οι οποίες πάντως  δεν προσδιορίζονται.

Πέρυσι, ο Ζουνγκού κατέγραψε 21 συμμετοχές στη Ligue 1 με 985’ λεπτά και μοίρασε 1 ασίστ. Ο Ζουνγκού γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1992, καλύπτει τη θέση του κεντρικού χαφ και έχει ύψος 1.84μ., ενώ έχει χριστεί 24 φορές διεθνής με τη Νότιο Αφρικής, έχοντας σκοράρει 25 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ