Άρσεναλ – Τσέλσι 2-1

Άρσεναλ – Τσέλσι 2-1

Το (τυχερό) γκολ του Γρανίτ Τσάκα στο 60' έδωσε την εντός έδρας νίκη στην Άρσεναλ με σκορ 2-1 κόντρα στην Τσέλσι με τους Κανονιέρηδες να παίρνουν την πρόκριση σε τελικό Λιγκ Καπ για πρώτη φορά, μετά το 2011.

Έπρεπε να περάσουν επτά χρόνια, μέχρι η Άρσεναλ να δώσει και πάλι το «παρών» σε τελικό Λιγκ Καπ. Οι Κανονιέρηδες επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 2-1 της Τσέλσι και σε συνδυασμό με το 0-0 της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μάντσεστερ Σίτι για την κούπα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γρανίτ Τσάκα, ο οποίος με δικό του τέρμα στο 60′ (χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι Μπλε ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση όταν στο 7′ ο Αζάρ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη πάσα του Πέδρο και άνοιξε το σκορ. Η απάντηση για την Άρσεναλ ήρθε στο 12′ όταν ο Ρούντιγκερ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ισορροπημένο με την… μπίλια να κάθεται στο κόκκινο όταν στο 60′ μια παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά πήγε στον Τσάκα και εκείνος από κοντά νίκησε τον Καμπαγέρο με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους και να δίνει τη νίκη- πρόκριση στην Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ