Μονακό – Λυών 2-3

Μονακό – Λυών 2-3

Απόψε στο Πριγκιπάτο, άλλη ήταν η πριγκίπισσα. Το όνομα αυτής: Λυών! Τι κι αν οι Μονεγάσκοι άνοιξαν το σκορ, η Λυών πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (3-2) για το Κύπελλο Γαλλίας.

Η Λυών ταξίδεψε μέχρι το Μονακό και στέφθηκε πριγκίπισσα μέσα στο… Πριγκιπάτο, επικρατώντας 3-2 στο πλαίσιο των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι Λιονέ μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό, όμως έκαναν την ανατροπή, πήραν την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ο Γιόβετιτς έκανε το 1-0 με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Φαμπίνιο, αλλά στο 21′ ο Τραορέ  με πολύ ωραία ατομική ενέργεια έφερε το ματς στα ίσα (1-1), ενώ στο 25’ ο Σιντιμπέ «πλήγωσε» την ομάδα του (αυτογκολ) «γράφοντας» το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο Μαριάνο Ντίας έκανε το 3-1 στο 55’ έπειτα από ασίστ του Τραορέ με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ απλώς να μειώνει στο τελικό 2-3 με τον Λόπες (71’). Οι Μονεγάσκοι είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Γκλικ, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον αποκλεισμό…

https://www.youtube.com/watch?v=QWxdRSCDFY8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ