Σέλτικ : Πολύ κοντά σε Σεσενιόν (pic)

Σέλτικ : Πολύ κοντά σε Σεσενιόν (pic)

Ο σκωτσέζικος σύλλογος βρίσκεται μία «ανάσα» από την πολύ σημαντική μεταγραφή του Ράιαν Σεσενιόν.

Η Σέλτικ χτένισε όλη την αγορά για να βρει έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να παίζει με την ίδια ευκολία ως μπακ και ως εξτρέμ για την αριστερή της πλευρά. Τελικά, κατέληξε στον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για αυτό που ήθελε, ο οποίος ακούει στο όνομα Ράιαν Σεσενιόν.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο 20χρονος μπακ-χαφ είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον σκωτσέζικο σύλλογο, καθώς το μόνο που απομένει, είναι η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, η Σέλτικ δεν θέλει να πληρώσει όλο το συμβόλαιο του Άγγλου άσου, με την Τότεναμ να μην δείχνει θετική να το μοιραστεί.

Με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι «κέλτες» τα έχουν βρει σε όλα και αναμένεται η θετική απάντηση του λονδρέζικου συλλόγου για την επισημοποίηση της μεταγραφής. Η συμφωνία περιλαμβάνει δανεισμό για ένα χρόνο με όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι ο ταλαντούχος άσος αποκτήθηκε πέρσι από την Φούλαμ, με τα «σπιρούνια» να βγάζουν από τα ταμεία τους, το ποσό των 27 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, μέσα στη σεζόν που μας πέρασε, ο νεαρός δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και μέτρησε μόλις 12 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ