Στη Χάμιλτον ο Ογκμπόε, έκανε ντεμπούτο με Χαρτς (pic)

Στη Χάμιλτον ο Ογκμπόε, έκανε ντεμπούτο με Χαρτς (pic)

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με τη σκωτσέζικη ομάδα και μάλιστα έκανε ντεμπούτο την Τετάρτη κόντρα στη Χαρτς.

Η Χάμιλτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριος Όγκμποε ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με τους Σκωτσέζους. Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ έγινε μέλος της νέας του ομάδας μετά τους Σκόνδρα, Σαρρή και Κοζορώνη, μεγαλώνοντας έτσι το ελληνικό χρώμα στον σκωτσέζικο σύλλογο.

Ο Ελληνονιγηριανός φορ (Ελληνίδα μητέρα, Νιγηριανός πατέρας) πήρε τη φανέλα με το Νο.99 και χθες (24/1) έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός στο ματς κόντρα στη Χαρτς. Για την ιστορία, η Χάμιλτον ηττήθηκε 3-0 από την αντίπαλό της.

Να αναφέρουμε πως για τη συμφωνία υπεύθυνος είναι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Βασίλης Τοπίδης. Ο Έλληνας μάνατζερ μάλιστα, έκανε ανάρτηση στο Twitter με φωτογραφία που απεικονίζει εκείνον με τον πελάτη του, στιγμιότυπο από το ντεμπούτο του τελευταίου και την αρχική ενδεκάδα στην οποία δεσπόζει το όνομα του Ογκμπόε. Στην ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Μάριος Ογκμπόε στη Χάμιλτον. Υπέγραψε, ανακοινώθηκε, αγωνίστηκε.»

https://twitter.com/VTopidis/status/956429334830616576

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ