Μάρκοβιτς : «Θέλω να βελτιωθώ, χαρούμενος που επέστρεψα στην Παρτιζάν»

Μάρκοβιτς : «Θέλω να βελτιωθώ, χαρούμενος που επέστρεψα στην Παρτιζάν»

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε για την επιστροφή του στην Παρτιζάν, όπου θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Στην Παρτιζάν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται φέτος ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να μιλάει για την επιστροφή του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Ο 20χρονος σέντερ μπακ τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν διήρκησαν πάνω από ενάμιση μήνα, αλλά τελικά είχαν αίσιο τέλος και επιστρέφει στην ομάδα του Βελιγραδίου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ήθελε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και δεν ήθελε να πάει πουθενά αλλού δανεικός, πέραν από την Παρτιζάν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλοι γνωρίζουν ότι η μεγάλη μου επιθυμία ήταν να επιστρέψω στην Παρτιζάν. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες και διήρκεσαν περισσότερο από ενάμιση μήνα. Παρότι είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, παραχωρήθηκα δανεικός στην ΑΕΛ κι ως εκ τούτου θα έπρεπε να τερματίσω το συμβόλαιό μου με την ομάδα της Λάρισας. Το κατάφερα κυριολεκτικά τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Στον Ολυμπιακό πίστευαν ότι δεν θα υπήρχαν αρκετά παιχνίδια μέσω των οποίων θα σημείωνα πρόοδο. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε άλλη επιλογή και δεν ήθελα να πάω πουθενά αλλού δανεικός πέραν της Παρτιζάν. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας και πάλι», επεσήμανε στην πατρίδα του ο Σέρβος αμυντικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ