Από την Ιταλία στην Ολλανδία: Μια μεταγραφή με έντονο ελληνικό χρώμα (pics)

Από την Ιταλία στην Ολλανδία: Μια μεταγραφή με έντονο ελληνικό χρώμα (pics)

Η μεταγραφή του Ζινεντίν Μάσατς από την Νάπολι στην Φένλο και η καθοριστική συμβολή του Νίκου Ρεκλείτη.

Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία. Το ποδοσφαιρικό ταξίδι του Ζινεντίν Μάσατς.

Το όνομα του Γάλλου μέσου μπορεί να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη, που έχει όλα τα φόντα για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Μάσατς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μαρσέιγ και τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο ρόστερ της Νάπολι.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γάλλος άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αφήνοντας την Ιταλία και πηγαίνοντας ως δανεικός στην Φένλο. Μια μεταγραφή, που είχε έντονο ελληνικό χρώμα, καθώς έγινε από εταιρία που ανήκει σε Ελληνες μανατζερ.

Συγκεκριμένα, τη μεταγραφή του 24χρονου στην ολλανδική ομάδα υλοποίησε η εταιρία «Rush and Guide», με τον Νίκο Ρεκλείτη να κλείνει το μεγάλο «deal» ανάμεσα στις δύο ομάδες και τον Μάσατς να πηγαίνει στην Φένλο, μετά τις ενέργειες του Ελληνα μάνατζερ. Η εν λόγω εταιρία εδρεύει στην Ολλανδία και έχει στο πελατολόγιό της πολλούς ποδοσφαιριστές.

Η εταιρία «Rush and Guide» διαχειρίζεται τις τύχες πολλών ταλαντούχων Ελλήνων παικτών, αλλά και ξένων, που έχουν τα φόντα για να φτάσουν ψηλά. Όπως είναι ο Ζινεντίν Μάσατς. Στο πλευρό του Νίκο Ρεκλείτη βρίσκονται οι Γιάννης Κονδυλόπουλος και Βασίλης Γαλάνης, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να κάνουν σωστά deals, πάντα με γνώμονα το καλό των ποδοσφαιριστών. Δουλεύουν πολύ με τους παίκτες που έχουν στο πελατολόγιό τους και φροντίζουν για την εξέλιξή τους.

Η μεταγραφή του Ζινεντίν Μάσατς από την Νάπολι στην Φένλο είναι μια από τις πολλές συμφωνίες που έχει κλείσει τα τελευταία χρόνια η «Rush and Guide», με τον Νίκο Ρεκλείτη να παίζει κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Γάλλου στην Eredivisie. Μια σπουδαία συμφωνία, την οποία έφερε εις πέρας ο Νίκος Ρεκλείτης και η εταιρία «Rush and Guide».

Εκτός από τις Νάπολι, Μαρσέιγ και Φένλο, ο Μάσατς έχει αγωνιστεί επίσης σε Κάρπι, Κροτόνε, Κοσέντσα και Τουλούζ, έχοντας πραγματοποιήσει στην καριέρα του συνολικά 84 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ