Μαλουντά : Σε ομάδα του Λουξεμβούργου θα συνεχίσει την καριέρα του

Μαλουντά : Σε ομάδα του Λουξεμβούργου θα συνεχίσει την καριέρα του

Σε ομάδα του Λουξεμβούργου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φλοράν Μαλουντά, με τη μεταγραφή του φυσικά να προκαλεί αίσθηση στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Ο Φλοράν Μαλουντά επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιφερντάνζ του Λουξεμβούργου. Ο Γάλλος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τους επόμενους έξι μήνες, όντας πλέον ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί σε ομάδα του κρατιδίου του Λουξεμβούργου.

Ο Γάλλος έκανε σπουδαία καριέρα με τις φανέλες των Λιόν και Τσέλσι αποτελώντας έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη στη θέση του τα προηγούμενα χρόνια. Η Μετς ήταν η τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη , πριν αγωνιστεί σε Ινδία και Αίγυπτο, με τις φανέλες των Delhi Dynamos και Wadi Degla. Ο Μαλουντά περιμένει την απόφαση του CAS για την ποινή δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί σε διεθνές επίπεδο, παίζοντας για την Γαλλική Γουϊάνα στο περασμένο Gold Cup.

«Έψαχνε για μια ομάδα να προπονείται και συμφωνήσαμε να έρθει εδώ και να μας βοηθήσει μέχρι το καλοκαίρι. Ο Φλοράν θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνουμε για έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα», τόνισε ο πρόεδρος της Ντιφερντάνζ, Φαμπρίτσιο Μπέι.

Η Ντιφερντάνζ αυτή τη στιγμή είναι στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ