Αλάνιασπορ : Ενδιαφέρεται για Μήτρογλου, λένε οι Γάλλοι

Αλάνιασπορ : Ενδιαφέρεται για Μήτρογλου, λένε οι Γάλλοι

Γαλλικό δημοσίευμα μπλέκει τον Κώστα Μήτρογλου με την Αλάνιασπορ, λέγοντας πως η τουρκική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού της Μαρσέιγ.

Στην ηλεκτρονική έκδοση του «France Football», ένα από τα βασικά θέματα που φιλοξενούνται, είναι αυτό που αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο 29χρονος διεθνής Έλληνας φορ αντιμετωπίζει δυσκολίες στην Μαρσέιγ και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί αυτό τον μήνα.

Μάλιστα, οι Γάλλοι, αποκαλύπτουν ότι για την απόκτησή του, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον οι διοικούντες την Αλάνιασπορ, δεδομένου ότι τον θέλουν ως αντικαταστάτη του Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Μπεσίκτας.

Το ζητούμενο της υπόθεσης, είναι το οικονομικό κομμάτι, γιατί οι Μασσαλοί δαπάνησαν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από την Μπενφίκα. Και με τα -μόλις- τρία γκολ που έχει σημειώσει ο «πιστολέρο», σε 14 αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, είναι βέβαιο ότι οι απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου δεν μπορεί να είναι υψηλές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ