Ατλέτικο Μαδρίτης : Ποινή τριών αγωνιστικών στον Ντιέγκο Σιμεόνε

Ατλέτικο Μαδρίτης : Ποινή τριών αγωνιστικών στον Ντιέγκο Σιμεόνε

Με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Ισπανικής ομοσπονδίας ο Ντιέγκο Σιμεόνε, λόγω των ειρωνικών χειροκροτημάτων του με αποδέκτη τον διαιτητή στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Σεβίλλη.

Βαριά έπεσε η καμπάνα στον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος θα «πληρώσει» με τρεις αγωνιστικές την κίνησή του να χειροκροτήσει ειρωνικά τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Σεβίλλη, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου την περασμένη Τρίτη (23/1).

Η πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως ο Αργεντινός τεχνικός τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού τριών παιχνιδιών από τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ποινή που θα ισχύσει στο Κύπελλο της επόμενης περιόδου, εφόσον φυσικά ο Σιμεόνε ηγείται ακόμα της τεχνικής ηγεσίας των Ροχιμπλάνκος.

Θυμίζουμε πως η Ατλέτικο αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 5-2 από τη Σεβίλλη στα προημιτελικά του Copa Del Rey (1-2 εντός, 3-1 εκτός), με τον 47χρονο κόουτς να χειροκροτεί ειρωνικά τον διαιτητή Χουάν Μαρτίνεζ Μουνουέρα λόγω ορισμένων αποφάσεών του στον επαναληπτικό του Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν, κάτι που σημειώθηκε στο φύλλο αγώνος και οδήγησε στην τιμωρία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ