Άγιαξ – Χέρενφεεν 5-1 : Με πεντάρα σκαρφάλωσε στην κορυφή

Άγιαξ – Χέρενφεεν 5-1 : Με πεντάρα σκαρφάλωσε στην κορυφή

Ο Άγιαξ είχε εύκολο (5-1) απόγευμα κόντρα στην Χέρενφεεν, επιστρέφοντας στις νίκες και στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Με εμφατικό τρόπο, ο Άγιαξ επέστρεψε στις νίκες. Ο Αίαντας είχε εύκολο απόγευμα, επικρατώντας (5-1) της Χέρενφεεν για την 5η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Τεν Χααγκ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας συγκάτοικο τη Φίτεσε με 12 πόντους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4ο μόλις λεπτό με τρομερό σουτ του Τάντιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός διπλασίασε τα τέρματα στο 28’, ευστοχώντας από τα 11 βήματα.

Στο 35’ ο Κουντούς με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0, ενώ η Χέρενφεεν μείωσε με τον Φέερμαν στο 66ο λεπτό.

Το πάρτι συνεχίστηκε για τον Αίαντα, με τον Κλάασεν να γράφει το 4-1 στο 72’ με πέναλτι. Το τελικό 5-1 για τον Άγιαξ, διαμόρφωσε ο Αντονί στο 87ο λεπτό.

Άγιαξ: Ονάνα, Μαζραουί (Κλάιμπερ), Σουρς, Μπλιντ (Μαρτίνες), Ταλιαφίκο, Κλάασεν, Γκράβενμπερχ, Νέρες (Πρόμες), Τάντιτς, Κούντους, Τραορέ

Χέρενφεεν: Μούλντερ, Φλοράνους, Ντρέσεβιτς, Βαν Χέκε, Μπόσγουιτς, Γούντενμπεργκ, Κονγκολό (Ντεγουέλε), Βέερμαν, Βαν Μπέργκερ, Βέερμαν, Μπατίστα (Νίγκρεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ