Βασιλικό συμβόλαιο στη Χέλσινμποργκ ο Γκράνκβιστ!

Βασιλικό συμβόλαιο στη Χέλσινμποργκ ο Γκράνκβιστ!

Ο Αντρέας Γκράνκβιστ είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ, αλλά συμφώνησε να γυρίσει στη Σουηδία. Απέρριψε 6,8 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια από την Κράσνονταρ!

Ο Αντρέας Γκράνκβιστ ήταν ένας από τους παίκτες που εξέτασε σοβαρά ο ΠΑΟΚ παράλληλα με τον βασικό στόχο για την άμυνα, που δεν είναι άλλος από τον Γεβγέν Χατσερίντι. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Κράσνονταρ, ωστόσο, δεν θα συνεχίσει ούτε στη Ρωσία ούτε στη Θεσσαλονίκη. Καθώς έως την Κυριακή αναμένεται να επισημοποιήσει την επιστροφή του στη Σουηδία και τη Χέλσινμποργκ!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Expressen» ο Γκράνκβιστ θα πάρει το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία του σουηδικού ποδοσφαίρου για να γυρίσει «σπίτι του». Επιπλέον, θα λάβει 500.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει και ειδικός όρος που αναφέρει ότι όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο θα αναλάβει αυτόματα τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Χέλσινμποργκ!

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι ο Γκράνκβιστ αποφάσισε να απορρίψει κάθε άλλη πρόταση που είχε στα χέρια του για να γυρίσει στη Σουηδία. Με την προσφορά που του κατέθεσε η νυν ομάδα του, Κράσνονταρ, να προβλέπει νέο διετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές 6,8 εκατ. ευρώ! Ωστόσο ο αρχηγός της εθνικής Σουηδίας το πήρε απόφαση και γυρίζει στη χώρα του, με λιγότερα από το 1/3 αυτού του ποσού. Αλλά που πάλι αποτελεί ρεκόρ για τη χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ