Βιγιαφάνιες : «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, εύχομαι μια μέρα να γυρίσω»

Βιγιαφάνιες : «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, εύχομαι μια μέρα να γυρίσω»

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram,. στο οποίο αποκάλεσε τους Πράσινους οικογένεια του και ευχήθηκε κάποια στιγμή να επιστρέψει.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στον Παναθηναϊκό έστειλε μέσω Instagram ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αποκάλεσε το Τριφύλλι σπίτι του και οικογένεια του.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που του έχει δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του και ευχήθηκε να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βιγιαφάνιες:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια σε ένα ιστορικό κλαμπ. Μια ομάδα που είναι οικογένεια, η δική μου οικογένεια. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είχα ανάγκη από μια αλλαγή αν και μου κόστισε αρκετά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου.

Πάντα έδιναν το μάξιμουμ και θα συνεχίσω να το κάνω επειδή αυτός είναι ο τρόπους που καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που μου δείξατε. Εύχομαι μια μέρα να γυρίσω πίσω και να φορέσω ξανά αυτή την όμορφη φανέλα. Σας αγαπάω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ