Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης (pic)

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης (pic)

Παρελθόν από τον πάγκο του κυπριακού συλλόγου αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον ΑΠΟΕΛ. Ο κυπριακός σύλλογος υπέστη νέα ήττα από την Ανόρθωση με 2-0 και έπεσε στην 9η θέση της βαθμολογίας μετά από επτά αγωνιστικές, έχοντας οκτώ βαθμούς.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αποτέλεσε την «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι στην σχέση του Μαρίνου Ουζουνίδη με την ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν, ο 52χρονος τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του κυπριακού συλλόγου. Να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος κόουτς είχε αναλάβει τον περασμένο Φλεβάρη και από τότε μέτρησε 16 παιχνίδια με απολογισμό έξι νίκες, ισάριθμες ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους. Χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας με βοηθό προπονητή, τον Nuno Morais. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Κίναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ