Σάντερλαντ : Στη λίστα της ο «Ντίμι»

Σάντερλαντ : Στη λίστα της ο «Ντίμι»

Την περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπερασπίζεται την εστία της Μίντλεσμπρο, φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά η Σάντερλαντ.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μπορεί να έχει τα χρονάκια του (είναι 39 ετών), όμως, φαίνεται πως δεν περνάει απαρατήρητος από τις αγγλικές ομάδες.

Ο «Ντίμι» από το 2013 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στη Μίντλεσμπρο, όπου και υπερασπίζεται την εστία της. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει χάσει τη θέση του από το βασικό σχήμα της «Μπόρο».

Παρόλα αυτά η Σάντερλαντ φαίνεται πως τον εμπιστεύεται, με αποτέλεσμα να τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κινηθεί για την απόκτησή του.

Οι «μαύρες γάτες» πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και βρίσκονται στην 22η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship και δείχνουν πως θέλουν άμεση ενίσχυση, προκειμένου να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό σε αντίθεση με τη Σάντερλαντ η Μίντλεσμπρο βρίσκεται στην 8η θέση και δεν αποκλείεται, αν συνεχίσει την ανοδική της πορεία, να κάνει δικό της ένα από τα «εισιτήρια» που οδηγούν στην Premier League αν και μοιάζει δύσκολο για την ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ