Σανμαρτεάν : «Γι’ αυτό μετάνιωσα όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό»

Σανμαρτεάν : «Γι’ αυτό μετάνιωσα όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό»

Ο άλλοτε κεντρικός μέσος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας για τι πράγμα έχει μετανιώσει απ' όταν αγωνιζόταν στους πράσινους.

Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι, κυρίως οι φίλοι του Παναθηναϊκού, θα θυμούνται τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν, ως έναν πολλά υποσχόμενο, αλλά οξύθυμο παίκτη. Ο 38χρονος πλέον Ρουμάνος χαφ έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην συμπεριφορά του. Όσοι λοιπόν τον θυμούνται, θα γνωρίζουν ότι δεν επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή που ήταν υπόδειγμα επαγγελματία, παρά το αξιοσημείωτο ταλέντο του.

Ο Σανμαρτεάν μίλησε στην digisport με αφορμή ένα γεγονός που συνέβη με τον επιθετικό της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ντένις Άλιμπετς. Με τον 27χρονο φορ, ο Σανμαρτεάν έχει υπάρξει συμπαίκτης στην εθνική Ρουμανίας στο Euro 2016, ενώ αμφότεροι έχουν φορέσει τη φανέλα της Στεάουα, σε διαφορετικές σεζόν όμως.

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Άλιμπετς έγινε σε φιλικό αγώνα της ρουμανικής ομάδας με αντίπαλο την ουκρανική Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Ο Ρουμάνος στράικερ αποβλήθηκε από τον αγώνα, διότι έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο παίκτη! Ο Σανμαρτεάν στις δηλώσεις του έδειξε κατανόηση προς τον Άλιμπετς ενθυμούμενος τη δική του συμπεριφορά την περίοδο που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Το μόνο που μετανιώνω στην καριέρα μου είναι η κακή συμπεριφορά που είχα όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Έπειτα από έναν χρόνο παραμονής στην ομάδα, είχα διάφορα περιστατικά σαν αυτό του Άλιμπετς. Θεωρώ ότι ο Ντένις ήταν στην ίδια κατάσταση με μένα, πόσο μάλλον αν δεν έχει και το χρόνο συμμετοχής που θέλει, όπως είχε συμβεί και με μένα. Δεν κοίταζα μπροστά με καθαρό μυαλό… Συμβαίνουν πολλά στο ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι ήμουν κακομαθημένος και παράλληλα ταραγμένος και δεν είχα σωστές αντιδράσεις. Ίσως αν είχα κάποιον να με συμβουλέψει σωστά στις προπονήσεις να μην συνέβαιναν έτσι τα πράγματα, είπε χαρακτηριστικά ο Σανμαρτεάν.

Να αναφέρουμε τέλος, ότι ελέω ενός φραστικού επεισοδίου με τον τότε τεχνικό του τριφυλλιού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι που διεξήχθη τη σεζόν 2005-06, είχε τεθεί στο περιθώριο κάνοντας προπονήσεις μόνος του. Το αποτέλεσμα ήταν να μην αγωνιστεί σε κανένα ματς με τον Παναθηναϊκό τότε, με τον Ιταλό προπονητή να του γνωστοποιεί ότι είχε «τελειώσει» από την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ