Σοκ με Γκιγκς : Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία!

Σοκ με Γκιγκς : Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία!

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ο Ράιαν Γκιγκς συνελήφθη έπειτα από κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. Η γυναίκα του κάλεσε την αστυνομία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουαλός αφέθηκε ελεύθερος, με την έρευνα να συνεχίζεται πάντως.

Σοκ στο βρετανικό ποδόσφαιρο προκαλεί η σύλληψη του Ράιαν Γκιγκς για φερόμενη ενδοοικογενειακή βία!

Όπως αναφέρει η αγγλική Sun, ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νυν προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, αφέθηκε ελεύθερος χθες το απόγευμα από το αστυνομικό τμήμα στην συνοικία Πέντλετον, βορειοδυτικά του Μάντσεστερ, μετά από ανάκριση πολλών ωρών.

Η κατηγορία για τον Γκιγκς είναι βία κατά της συντρόγου του Κέιτ Γκέβιλ, η οποία κάλεσε την αστυνομία από το σπίτι που βρίσκεται στο Γουόσλι, αργά το βράδι της Κυριακής. Η γυναίκα, όπως επιβεβαίωσε αναφορά της αστυνομίας, είχε κάποιες μώλωπες αλλά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Η έρευνα θα συνεχιστεί, αλλά σίγουρα είναι μια ακόμη αρνητική εικόνα για τον Γκιγκς, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια χώρισε από τη σύζυγό του Στέιτσι λόγω της μακράς σχέσης με την κουνιάδα του.

Οκτώ μήνες αργότερα άρχισε να βγαίνει με την Κέιτ, με την οποία επισημοποίησε τη σχέση του τον Αύγουστο του 2018.  Μία σχέση ταραχώδης, αφού οι δύο τους ζουν αρκετά χρονικά διαστήματα χωριστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ