Πόρτο – Πορτιμονένσε 3-1 (vid)

Πόρτο – Πορτιμονένσε 3-1 (vid)

Οι Δράκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14’, αλλά με γκολ των Εμπεμπά (45+3’), Ταρεμί (47’) και Ολιβέιρα (89') έκαναν την ανατροπή και πήραν το τρίποντο - Εχασε τεράστια ευκαιρία στο 82' να ισοφαρίσει σε 2-2 η Πορτιμονένσε.

Την δεύτερη νίκη της στα τελευταία πέντε παιχνίδια και 4η συνολικά σε 7 ματς στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Πόρτο το βράδυ της Κυριακής, που επικράτησε εντός έδρας με 3-1 την Πορτιμονένσε.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στο τρίποντο. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους, έχοντας έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το έργο της Πόρτο, πάντως, δεν ήταν εύκολο απέναντι στην Πορτιμονένσε, που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά απόψε αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και στο 14’ προηγήθηκαν με τον Μπέτο, προσθέτοντας περισσότερο άγχος στον Κονσεϊσάο και τους παίκτες του.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ ανέβασαν την απόδοσή τους και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Εμπεμπά. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 47’ η Πόρτο έφερε τα πάνω – κάτω με γκολ του Ταρεμί.

Στο 82’ η Πορτιμονένσε έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-2, όταν η κεφαλιά του Ντένερ έξυσε το δοκάρι των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φέρουν στα ίσια τον αγώνα, με την Πόρτο στο 89’ να σκοράρει τρίτο γκολ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ