ΑΠΟΕΛ : Ολοκληρώνει τον δανεισμό του Κάτσε

ΑΠΟΕΛ : Ολοκληρώνει τον δανεισμό του Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε αναμένεται άμεσα στην Κύπρο για να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ τον εξάμηνο δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την τέταρτη του προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, εντός της ημέρας αναμένεται στη Λευκωσία ο Έργκους Κάτσε για να ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Κύπρου, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, από τον προηγούμενο μήνα βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα από τη Λευκωσία ο ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή του.

Ο 24χρονος διεθνής Αλβανός μέσος του δικεφάλου, αποτελεί επιλογή του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας προπονητής της κυπριακής ομάδας ήταν εκείνος που είχε καθιερώσει τον Κάτσε στον ΠΑΟΚ κατά την κοινή τους θητεία στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Την τρέχουσα σεζόν ο Κάτσε έχει μόλις πέντε συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, με την τελευταία να είναι στις 29 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Αιγινιακό για το Κύπελλο. Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2010 μετρώντας 95 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 γκολ. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός για 6 μήνες στη Βικτόρια Πλζεν με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε 10 φορές.

Το μόνο που μένει πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ η οποία θα γίνει εκτός απροόπτου τις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ