Γκέτσε : «Η πείνα μου για τίτλους έχει μεγαλώσει»

Γκέτσε : «Η πείνα μου για τίτλους έχει μεγαλώσει»

Ο Γιόακιμ Λεβ μίλησε για τον Μάριο Γκέτσε και τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην εθνική Γερμανίας, με τον ίδιο τον παίκτη από την πλευρά του να τονίζει πως διψάει για τίτλους.

Εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις του Μάριο Γκέτσε με την PSV Αιντχόφεν είναι ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής, Γιοακίμ Λεβ, που δηλώνει πως δεν τον έχει ξεχάσει για την εθνική ομάδα. Ο Γκέτσε, ο οποίος έφτασε το καλοκαίρι ως ελεύθερος, σκόραρε και εναντίον της Βίλεμ, στη νίκη (3-0) της Αιντχόφεν για το πρωτάθλημα Ολλανδίας. Μετά την έκτη νίκη της στη σεζόν, η Αϊντχόφεν, εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League , έχει 19 βαθμούς δύο λιγότερους από ‘Αγιαξ και Φίτεσε .

Η καλή αρχή του Γκέτσε με την PSV, σημειώνοντας τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις δεν διέφυγε από τον Λέβ.

«Δεν τον ξεχνάμε», είπε ο 60χρονος προπονητής σε συνέντευξή του ιστοσελίδα «Sportbuzzer», αποκαλύπτοντας ότι τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν σε συχνή επαφή με τον 28χρονο. «Αυτή η εξαιρετική του κατάσταση δεν ήταν αναμενόμενη. Φαίνεται πολύ φρέσκος και πολύ ευκίνητος, η χαρά του είναι εμφανής. Αυτό είναι κάτι που το χρειάζεται», τόνισε.

Ο Γκέτσε αγωνίστηκε τελευταία φορά στην εθνική Γερμανία , πριν από περίπου τρία χρόνια και αντικαταστάθηκε στον 63ο διεθνή αγώνα του, στην ισοπαλία 2-2 εναντίον της Γαλλίας στις 14 Νοεμβρίου 2017.

Κατά την άποψη του Λεβ το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 ήταν ένα βάρος για τον Γκέτσε. «Εκείνο το γκολ το 2014 ήταν ένα βαρύ φορτίο. Με τη μετακίνησή του στην Ολλανδία πήρε ακριβώς τη σωστή απόφαση για τον εαυτό του, δηλαδή να τολμήσει μια νέα αρχή», πρόσθεσε ο Λεβ.

Ο Γκέτσε μίλησε επίσης χθες για πιθανή επιστροφή στην εθνική ομάδα της Γερμανίας. «Ναι, είμαστε πάντα σε επαφή με τον Γιοακίμ Λεβ. Είμαι ικανοποιημένος με το πώς ξεκίνησα με την PSV. Θα ήμουν ευτυχής να παίξω ξανά για την εθνική ομάδα. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ένα μεγάλο όνειρο για μένα, ειδικά επειδή δεν ήμουν εκεί στο τελευταίο τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018. Η πείνα μου για τίτλους έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο», είπε στη «Bild».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ