Απέρριψε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Γκραντέλ

Απέρριψε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Γκραντέλ

O Ιβοριανός αριστερός εξτρέμ δεν ασχολείται με το ενδιαφέρον των δύο δικεφάλων για την απόκτησή του, μένοντας τουλάχιστον ως το τέλος της φετινής σεζόν στην Τουλούζ.

Οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν μέσα στις ομάδες που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαξ-Αλέν Γκραντέλ, όμως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα ladepeche. Ο Ιβοριανός αριστερός εξτρέμ αγωνίζεται ως δανεικός στην Τουλούζ από την Μπόρνμουθ τη φετινή σεζόν.

Ο πρώτος σκόρερ της γαλλικής ομάδας με επτά γκολ ως τώρα, αποτέλεσε διακαή πόθο δύο τουρκικών ομάδων, των Γκοτζέπε και Αλάνιασπορ, οι οποίες μάλιστα κατέθεσαν επίσημη πρόταση στους Άγγλους. Επίσης, ομάδες από την Κίνα και τη Γαλλία είχαν ρωτήσει για την περίπτωσή του, πέρα από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο 30χρονος άσος κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στους Γάλλους και «έκλεισε όλες τις πόρτες», μένοντας εν τέλει στην Τουλούζ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ολιβιέ Σαντράν θα συζητήσει με τους διοικούντες την Μπόρνμουθ για το ενδεχόμενο αγοράς του, καθώς υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιο δανεισμού του παίκτη. Να αναφέρουμε ότι η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα πέντε εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ