Φαν Ντερ Μέιντε : «Είχα σκεφτεί ακόμα και να αυτοκτονήσω»

Φαν Ντερ Μέιντε : «Είχα σκεφτεί ακόμα και να αυτοκτονήσω»

Ο Άντι Φαν Ντερ Μέιντε συγκλονίζει σε δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ήταν πολύ χαλιά και σκεφτόταν ακόμα και να αυτοκτονήσει.

O Άντι Φαν Ντερ Μέιντε μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής του, τότε που σκεφτόταν ακόμα και την αυτοκτονία.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός συγκλονίζει με τα λεγόμενα του σε συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας πως ο αλκοολισμός και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα τον άφηναν πίσω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η συγκέντρωσή μου στο ποδόσφαιρο έφυγε, δεν απολάμβανα το να παίζω. Είχα συμβόλαιο αλλά και ένα παιδί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αυτό είναι πιο σημαντικό.

Έβγαζα πολλά λεφτά και ο κόσμος μου έλεγε μην κλαψουρίζω, αλλά εγώ ήθελα να αυτοκτονήσω. Όλα αυτά την ώρα που είχα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Έβερτον και έπαιρνα ένα εκατομμύριο το χρόνο. Όταν παίρνεις τον πρώτο μισθό λες πω, είναι πολλά λεφτά. Αλλά αν δεν παίζεις και βλέπεις τους άλλου να χαίρονται αισθάνεσαι σκ@τα.

Πρέπει να είσαι ένα παράδειγμα για πολλούς και κυρίως για την οικογένειά σου. Δεν μπορείς να μιλήσεις, είναι ένας σκληρός κόσμος, είναι δύσκολο. Για αυτό άρχισα να ψάχνω για μία διέξοδο για να μη ζω στην πραγματικότητα.

Μετά σου κολλάνε μία σφραγίδα. Για όλους είσαι ένας μεθύστακας. Ο κόσμος λέει ότι τα πέταξα όλα. Ναι τα πέταξα όλα αλλά υπήρχε λόγος για αυτό. Δεν έγινε έτσι απλά. Ήμουν κακός πατέρας, εγκατέλειψα τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Κανένας δεν ξέρει ότι πέρασα μία μαύρη περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ