Θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο με Ετό η Μούρθια (pic)

Θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο με Ετό η Μούρθια (pic)

Ο ισπανικός σύλλογος θέλει να πείσει τον διεθνή Καμερουνέζο φορ να επιστρέψει στην ενεργό δράση...

Ο Σάμουελ Ετό αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που έπαιξαν στον 21ο αιώνα. Στο βιογραφικό έχει προσθέσει μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, η Ίντερ κλπ. Ωστόσο, πέρσι, σε ηλικία 38 ετών, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Βέβαια, αυτό δεν φαίνεται πως θα παραμείνει για πολύ. Ο λόγος πίσω από αυτό, είναι η Ραθίνγκ Μούρθια από την τρίτη κατηγορία Ισπανίας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας, Μορίς Πανιέλο, μιλώντας στο «Radio Marca», έκανε γνωστό πως ο σύλλογος δουλεύει σε αυτή την μεταγραφή.

Αναλυτικά, τόνισε πως: «Οι πιθανότητες να υπογράψει μαζί μας είναι στο 50%. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε. Έχουμε επενδυτές στο Μεξικό και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά το συγκεκριμένο deal».

Να θυμίσουμε πως ο 39χρονος επιθετικός μέτρησε στην καριέρα 360 τέρματα σε σύνολο 720 συμμετοχών ενώ μοίρασε και 116 ασίστ. Τέλος, την καλύτερη πορεία, την πραγματοποίησε με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα όπου είχε 130 τέρματα μέσα σε πέντε χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ