Νέος περίπατος για τη Ζόρια μετά την ΑΕΚ (0-3)

Νέος περίπατος για τη Ζόρια μετά την ΑΕΚ (0-3)

Η Ζόρια τρεις μέρες μετά την τριάρα στην ΑΕΚ φιλοδώρησε με τρία τέρματα και την Μινάι επιστρέφοντας στις νίκες στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Η Ζόρια με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη στην Αθήνα, πέρασε με 3-0 και από την έδρα της Μινάι κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο Ουκρανικό πρωτάθλημα.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη η Ζόρια μπήκε δυνατά και στο 53ο λεπτό άνοιξε το σκορ, περίπου όπως ακριβώς συνέβη και πριν από τρεις μέρες στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ένωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κανιμπολότσκι έσωσε μετά από σουτ του Χρομόβ αλλά ο Κοτσέρχιν πήρε το ριμπάουντ κι έγραψε το 01. Μάλιστα στο 58’ ο Ιβανισένια με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-2 και στο 61’ ο Κοτσέρχιν βρήκε όμορφα τον Χλάντκι, ο οποίος διαμόρφωσε το 0-3.

ΜΙΝΑΪ: Κανιμπολότσκι, Λοπiρένοκ (46’ Μαγιεμπέ), Σάκιβ, Μάτιτς (66’ Μαλέπε), Χολόντιουκ (46’ Τκάτσουκ), Κνις (66’ Σπακ), Σνίζκο, Πινιάσκο, Μελιτσένκο, Σίντερ, Νούριεβ

ΖΟΡΙΑ: Βασίλι, Βέρνιντουμπ (66’ Ναζάρινα), Γιουρτσένκο, Ιβανισένια, Αμπού Ανά, Χρομόβ (74’ Πέροβιτς), Φαβόροβ, Τσιγκάνικς, Κοτσέρχιν (83’ Χριν), Χλάντκι (74’ Σαγιαντμανές), Καμπάεβ (84’ Τσαϊκόβσκι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ