Πόρτο – Τοντέλα 4-3

Πόρτο – Τοντέλα 4-3

Οι Δράκοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Τοντέλα, αφού δέχθηκαν τρία γκολ από τους φιλοξενούμενους, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-3.

Δύσκολη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Πόρτο, λίγες ημέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Δράκοι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην μαχητική Τοντέλα, αλλά στο τέλος πήραν το πολυπόθητο τρίποντο, επικρατώντας με 4-3, για την 9η αγωνιστική της Primeira Liga.

Οι γηπεδούχοι, σε ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, δέχθηκαν τρία γκολ από την Τοντέλα, αλλά κατάφεραν να βάλουν τέσσερα και να φτάσουν στη νίκη.

Αυτή ήταν η 3η σερί για την Πόρτο, που μείωσε στους τέσσερις πόντους τη διαφορά από την πρωτοπόρο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Πόρτο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4’ με τον Ζαϊντού. Η Τοντέλα όμως αντέδρασε άμεσα και με γκολ του Μάριο Γκονσάλες στο 21’ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Μπαρμπόσα και έφεραν τα πάνω – κάτω. Η χαρά των παικτών της Τοντέλα, ωστόσο, κράτησε μόλις για τρία λεπτά, αφού στο 36’ ο Μαρεγκά έκανε το 2-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομαδα του Κονσεϊσάο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όπως και το πρώτο και στο 49’ έκανε το 3-2 με τον Μαρεγκά να σκοράρει για δεύτερη φορά στον αγώνα, ενώ στο 57’ ο Ταρεμί έκανε το 4-2 για τους Δράκους. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά, αφού στο 74’ η Τοντέλα μείωσε σε 4-3 με τον Γκονζάλες και στη συνέχεια πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 90+2′ αποβλήθηκε ο Ουρίμπε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ