Ρουσλάν Φόμιν : Απέτυχε στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον πήρε η Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Ρουσλάν Φόμιν : Απέτυχε στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον πήρε η Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Ο Ρουσλάν Φόμιν μπορεί να μην έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα, αλλά η διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει διαφορετική άποψη!

Η είδηση είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Και απολύτως αληθινή. Ο Ρουσλάν Φόμιν, που φόρεσε μόλις πριν από δύο χρόνια τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει την καριέρα του στη φημισμένη και βαθύπλουτη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο 31χρονος Ουκρανός επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας από τον Ιανουάριο του 2016 έως το τέλος τη σεζόν 2015-16. Αποτυγχάνοντας, ωστόσο, να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του (σ.σ. 6 ματς, 0 γκολ) και να βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει στη Super League.

Μετά τον Απόλλωνα ο Φόμιν επέστρεψε στην Ουκρανία, παίζοντας πέρυσι στην Ιλίτσιβετς (20 ματς, 9 γκολ) και φέτος στη Μάριουπολ (16 ματς, 5 γκολ). Με τη διοίκηση της Σαχτάρ να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του το βράδυ της Παρασκευής από την ομάδα του Ντόνετσκ, με συμβόλαιο 1,5 χρόνου! Ενώ ο 31χρονος φορ ήδη δηλώθηκε στη λίστα του Champions League, για τα παιχνίδια της φάσης των «16», κόντρα στη Ρόμα!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην ομάδα που αγωνίστηκα στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Πρέπει να κάνω το καλύτερο δυνατό για να αποδείξω ότι δεν ήρθα τυχαία στη Σαχτάρ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους τους», ανέφερε κατά την παρουσίασή του ο Ουκρανός φορ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ