Δώνης : «Είμαι ο καλύτερος σε Ελλάδα και Κύπρο»

Δώνης : «Είμαι ο καλύτερος σε Ελλάδα και Κύπρο»

Ο Γιώργος Δώνης αντέδρασε σε ερώτηση Ισραηλινών δημοσιογράφων για το μέλλον του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε 1-0 τη Σίβασπορ και προκρίθηκε στους «32» του Europa League και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να απαντήσει στους επικριτές του στο Ισραήλ.

Ο Δώνης ρωτήθηκε για τη φημολογία για την αντικατάσταση του και αντιδρώντας, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από αυτόν…

Η απάντηση του Δώνη στην επίμαχη ερώτηση:

«Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από την παιδική μου ηλικία. Έπαιξα σε μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα, έπαιξα στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχω παίξει σε μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα κι επίσης στην Αγγλία. Επίσης έχω προπονήσει και μεγάλους συλλόγους. Η πίεση μου είναι οικεία, αλλά η πίεση δεν έρχεται από τα ΜΜΕ ή τους οπαδούς, αλλά από τα αποτελέσματα όταν δεν είναι καλά.

Υπάρχει πίεση, αυτή είναι η ζωή μου ως προπονητής και την αποδέχομαι. Χθες στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκα από εσάς τι πιστεύω για τις φήμες από την Κύπρο ότι θέλουν να με αντικαταστήσουν. Είναι αυτό επαγγελματικό; Κατά τη γνώμη μου είναι αντιεπαγγελματικό να με ρωτάτε κάτι τέτοιο γιατί δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ