Μπόατενγκ για Μέσι : «Να παίξει με το 10 στη Νάπολι για να τιμήσει τον Μαραντόνα»

Μπόατενγκ για Μέσι : «Να παίξει με το 10 στη Νάπολι για να τιμήσει τον Μαραντόνα»

Ο 33χρονος άσος αναφέρθηκε στον τρόπο που μπορεί ο Αργεντινός αστέρας να τιμήσει την απώλεια του Μαραντόνα...

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ μπορεί να βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία Ιταλίας και την Μόντσα, όμως είχε μία πλούσια καριέρα. Πέρασε από πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Μπαρτσελόνα όπου αγωνίστηκε για έξι μήνες. Εκεί, βρέθηκε συμπαίκτης και με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο 33χρονος άσος, μιλώντας στο «ESPN», αναφέρθηκε στο πως μπορεί ο Αργεντινός αστέρας να τιμήσει την μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο καλύτερος τρόπος, είναι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα να αγωνιστεί στη Νάπολι, όπως και ο Ντιεγκίτο και να φορέσει τον αριθμό 10 στην πλάτη του.

Αναλυτικά είπε: «Ακούω πάντα για την σύγκριση Μέσι με Μαραντόνα και θέλω να κάνω μία πρόταση στον Λίο. Να πάει στην Νάπολι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν σπουδαία αν ο ίδιος καλούσε τον ντε Λαουρέντις και του έλεγε… έρχομαι.

Ακόμα και παρότι έχουν αποσύρει το Νο10, θα ήταν εκπληκτικό να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια στην Νάπολι ο Μέσι με το Νο10, θα τιμούσε τον Μαραντόνα. Ίσως να κερδίσει και ένα πρωτάθλημα στην Ιταλία, θα είναι μία στιγμή αποθέωσης, σενάριο για ταινία. Αν ήμουν εγώ στην θέση του, θα το σκεφτόμουν. Έχει κερδίσει τα πάντα σε επίπεδο συλλόγων κια να τελειώσει έτσι την καριέρα του θα ήταν θρυλικό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ