Φίτεσε – Χέρενφεν 1-1 : Δώρο της Χέρενφεν στον Άγιαξ

Φίτεσε – Χέρενφεν 1-1 : Δώρο της Χέρενφεν στον Άγιαξ

Η Χέρενφεν «έκοψε» βαθμούς στη Φίτεσε, εκτός έδρας καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1, δίνοντας την ευκαιρία στον Άγιαξ να ξεφύγει ακόμη περισσότερο.

Απώλεια βαθμών, για δεύτερη σερί αγωνιστική, για τη Φίτεσε, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Χέρενφεν, και είδε την απόστασή της, από τον πρωτοπόρο Άγιαξ, να βρίσκεται, πλέον στους τέσσερις βαθμούς.

Στο 21′ η Φίτεσε απείλησε πρώτη με τον Μάνχοφ να στέλνει την μπάλα, λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 39′ ο Ουσάμα Νταρφάλου πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για τη Φίτεσε. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο γκολκίπερ Μούλντερ σταμάτησε τον Οπέντα.

Στη πρώτη, αξιόλογη, στιγμή της, στο ματς, η Χέρενφεν έφτασε στην ισοφάριση. Στο 54ο λεπτό, ο Νάιγκρεν έπιασε το σουτ, ο γκολκίπερ Πάσβερ απέκρουσε και, στην εξέλιξη της φάσης, ο Φλοράνους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν πως πέτυχαν την ολική ανατροπή, αλλά το γκολ του Φέρμαν ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τη Χέρενφεν να αναδεικνύεται σε μετρ των ισοπαλιών, τέταρτη συνεχόμενη, παραμένοντας χωρίς νίκη για πάνω από ένα μήνα. Όσο για τη Φίτεσε, κινδυνεύει να βρεθεί τέταρτη, εάν νικήσουν Φέγενορντ, Αϊντχόφεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ