Μπράγκα : Βασικοί οι Φιγκέιρας και Βιάνα στο ματς με την Πόρτο

Μπράγκα : Βασικοί οι Φιγκέιρας και Βιάνα στο ματς με την Πόρτο

Οι δύο αμυντικοί που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν βασικοί στη χθεσινή ήττα της Μπράγκα από την Πόρτο.

Η Μπράγκα δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς με την Πόρτο που διεξήχθη στο «Ντραγκάο». Ηττήθηκε με 3-1 και παρέμεινε στους 43 βαθμούς ούσα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν βασικοί οι Ντιόγκο Φιγκέιρας και Μπρούνο Βιάνα.

Οι δύο αμυντικοί της πορτογαλικής ομάδας έχουν υπάρξει συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν. Ο μεν Φιγκέιρας αποτέλεσε παρελθόν από τους Πειραιώτες την τελευταία μέρα των μεταγραφών υπογράφοντας συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα μέχρι το 2022.

Ο δε Βιάνα, αγωνίζεται στην Μπράγκα από το καλοκαίρι του 2017 ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τους ερυθρόλευκους για να πάρει πιο πολλές εμπειρίες. Ο 22χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί ως τώρα 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ.

Αμφότεροι οι παίκτες έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο κόντρα στους πρωτοπόρους του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Το γεγονός αυτό δείχνει αν μη τι άλλο ότι ο προπονητής τους, Αμπέλ Φερέιρα, τους εμπιστεύεται χρησιμοποιώντας τους στο σημαντικό αυτό ματς.

Και ειδικά για τον Βιάνα, είναι πολύ σημαντικό και αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό, καθώς μόνο κερδισμένος θα βγει είτε η Μπράγκα αποκτήσει τον παίκτη με μεταγραφή είτε γυρίσει γεμάτος εμπειρίες στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ