Βαλβάικ – Αϊντχόφεν 1-4 (vids)

Βαλβάικ – Αϊντχόφεν 1-4 (vids)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 32 του Europa League, επικράτησε εύκολα με 4-1 στην έδρα της Βαλβάικ και με 30 βαθμούς έπιασε στην κορυφή τον Αγιαξ.

Με εμφατικό τρόπο πέρασε από την έδρα της Βαλβάικ η Αϊντχόφεν, με την ομάδα του Σμιντ να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο του «Mandemakers Stadion» και να διαλύει την αντίπαλό της με 4-1, για την 13η αγωνιστική της Eredivisie.

Αυτή ήταν η 9η νίκη σε 13 παιχνίδια (9-3-1) για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League. Μια σημαντική νίκη για την Αϊντχόφεν, με την οποία έφτασε τους 30 βαθμούς και έπιασε στην κορυφή τον Αγιαξ, που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γκακπό, ενώ τρία λεπτά αργότερα έκαναν το 0-2 με τον Ιχατερέν. Μετά τα δύο γρήγορα γκολ οι παίκτες του Σμιντ έριξαν τον ρυθμό και χωρίς να απειληθούν έφτασαν μέχρι το 71’, όταν σκόραραν ξανά.

Ο Ντάμφρις εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 86’ με τον Στόκερς, με τον Μαντουεκέ στο 90+5′ να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ