Η «κρυφή» συνάντηση του Οζίλ με τη Φενέρμπαχτσε

Η «κρυφή» συνάντηση του Οζίλ με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Μεσούτ Οζίλ φαίνεται πως είχε μυστική συνάντηση με τον τούρκικο σύλλογο, προκειμένου να συμφωνήσει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild αποκαλύπτει μυστικό ραντεβού του Μεσούτ Οζίλ με τη Φενέρμπαχτσε, στο Λονδίνο, προκειμένου οι δυο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία, ενόψει Ιανουαρίου.

Στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, ο Γερμανός μέσος έμεινε εκτός λίστας, για τα παιχνίδια της Άρσεναλ σε Premier League και Europa League, με τη τελευταία του συμμετοχή να καταγράφεται τον Μάρτιο. Η Άρσεναλ δεν είναι εύκολο να τον αποδεσμεύσει, λόγω του συμβολαίου του, βάσει του οποίου ο Οζίλ εισπράττει 350.000 λίρες την εβδομάδα, χωρίς να παίζει.

Πάντως, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Οζίλ είναι διατεθειμένος να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του, προκειμένου να γίνει το deal με Φενέρμπαχτσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως, τις προηγούμενες μέρες, ο εκπρόσωπος του Οζίλ είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο παίκτης δεν επρόκειτο να φύγει από την Άρσεναλ, πριν από το τέλος της σεζόν. Ο Εργκούτ Σογκούτ είχε πει πως «ακόμα και ένα 24ωρο είναι μεγάλο διάστημα στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για εκείνον. Αυτό δεν έχει αλλάξει, όπως επίσης και η επιθυμία του να τιμήσει το συμβόλαιό του και να παίξει. Είναι άνδρας που κρατάει το λόγο του, πιστός, και είναι δύσκολο να βρεις αφοσιωμένους ανθρώπους αυτές τις εποχές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ