Τι λέει o προπονητής της Πάσος Φερέιρα για Ολυμπιακό και Ρέαμπτσιουκ

Τι λέει o προπονητής της Πάσος Φερέιρα για Ολυμπιακό και Ρέαμπτσιουκ

Ο Πέπα ρωτήθηκε για τον Μολδαβό μπακ και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την πορτογαλική ομάδα - Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Πάσος Φερέιρα ο Ολυμπιακός.

Μάχη για να κάνει δικό του τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ δίνει ο Ολυμπιακός, με τον τεχνικό των πρωταθλητών, Πέδρο Μαρτίνς, να επιθυμεί διακαώς την προσθήκη του 22χρονου αριστερού μπακ. Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Πάσος Φερέιρα για τον Μολδαβό και κάνουν ό,τι μπορούν για να εντάξουν άμεσα στο ρόστερ τους τον διεθνή αμυντικό.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και προσπαθούν να πείσουν την Πάσος Φερέιρα να πει το πολυπόθητο «ναι», ωστόσο, η υπόθεση του Μολδαβού μπακ είναι πολύ δύσκολη, αφού στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει πλέον και η Πόρτο. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ανέφεραν χθες το βράδυ οι Πορτογάλοι, οι Δράκοι μπορούν να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο, δίνοντας μόλις 500.000 €. Οσα προβλέπει δηλαδή η ρήτρα επαναγοράς που είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι το 2019, όταν η Πόρτο παραχώρησε τον Ρέαμπτσιουκ στην Πάσος Φερέιρα.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν παρατάει την υπόθεσή του και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα, με τον προπονητή της Πάσος Φερέιρα να απαντάει αινιγματικά σε ερώτηση για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Ο Πέπα ερωτηθείς για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Πάσος Φερέιρα, απάντησε δεν γνωρίζει κάτι τη δεδομένη στιγμή και αυτό που έχει σημασία είναι ο Μολδαβός να αποφασίσει με καθαρό μυαλό. «Δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκεφτεί με καθαρό μυαλό. Είναι ώριμος, παρά την ηλικία του. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση οι παίκτες μου να ανεβάζουν τις μετοχές τους, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τελικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ χθες το βράδυ αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Πάσος Φερέιρα με την Φαρένσε (1-1), με τον Πέπα να του δίνει φανέλα βασικού και να τον κρατάει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ