Κουτρουμπής : «Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα»

Κουτρουμπής : «Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε για τη μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης και τόνισε πως είχε ήδη πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα ανεξάρτητα από τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σταντάρ Λιέγης προχώρησε ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος έδωσε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (5/2).

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως η μετακίνηση του στη βελγική ομάδα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι’ αυτόν, ενώ αποκάλυψε πως ανεξάρτητα από τα οικονομικά προβλήματα του Τριφυλλιού, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Παράλληλα, υποστήριξε πως παρότι απέχει αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν ο προπονητής του τον χρειάζεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Βάσει της ποιότητας της ομάδας, η Σταντάρ δεν βρίσκεται στην θέση που της αρμόζει και θεωρώ ότι θα είμαστε μέσα στις έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off. Είμαι σίγουρος πως ερχόμενος εδώ έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Ακόμα και να μην υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσαν τη λύση του συμβολαίου μου, ήθελα να φύγω από την Ελλάδα και να δοκιμάσω μία καινούρια εμπειρία.

Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Σταντάρ, το θεώρησα ως μία καλή ευκαιρία, μια και το βελγικό ποδόσφαιρο είναι πιο έντονο σε σχέση με αυτό στην Ελλάδα και ταιριάζει στις ικανότητές μου. Δεν έχω αγωνιστεί για ένα μήνα, όμως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, είμαι στη διάθεση του προπονητή. Μπορώ να αγωνιστώ σε σύστημα είτε με δύο είτε με τρεις στόπερ, ενώ μπορώ να αποτελέσω εναλλακτική ακόμα και ως αμυντικό χαφ εάν είναι απαραίτητο». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ